Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Predsjednik i premijer opet ‘uveseljavaju’ hrvatsku javnost verbalnim rafalima: udbaški nasljednik, karijes s Pantovčaka, patološki lažljivac…

Milanović je Plenkovića nazvao 'gojencem' i 'udbaškim nasljednikom,' a također je poručio i da Hrvatsku vodi banda

Preporučujemo

Kratko je trajalo ‘primirje’ između Banskih dvora i Pantovčaka. Tek što su prošli uskrsni blagdani, predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković aktivirali su ‘tešku artiljeriju’ i osuli verbalne rafale jedan po drugome.

Tako je Milanović izjavio da nije inicijator pisma u kojem generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Ujedno je optužio HDZ i Andreja Plenkovića da su vezani za Udbu, te je poručio da je prvo pitanje rekonstrukcija Vlade.

Milanović je Plenkovića nazvao ‘gojencem’ i ‘udbaškim nasljednikom,’ a također je poručio i da Hrvatsku vodi banda.

Zoran Milanović, hrvatski predsjednik
Zoran Milanović, hrvatski predsjednik // Foto: Facebook Zoran Milanović

Premijer Plenković osvrnuo se na predsjednikove napade danas u Saboru.

– Malo ću se osvrnuti na izjavu koju je karijes s Pantovčaka imao u Zadru, u Zadarskoj županiji na poziv HDZ-ovog župana. Imao je brutalne napade na HDZ, rekao je da smo mi svi lopovi, da je moj otac udbaš, pa je lagao da sam nešto govorio o generalima. Pokazao je ogromnu nervozu, primitivizam, divljaštvo, nama je to sve poznato. Naše vrijeme više nećemo gubiti s Milanovićem, on je patološki lažljivac, proruski nastrojen, pričinio nam je štetu – kazao je premijer, a prenosi RTL.

Milanoviću je poručio da bi bilo bolje da se bavi svojim kućnim odgojem, a ne preustrojem Vlade.

– Niti jedan ministar dok je ove Vlade neće s njim više ići na put. Bojkotirat ćemo ga u svakom smislu – poručio je Plenković.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti