Subota, 24. veljače 2024.

Predsjednik Tehnike Koprivnice Igor Bajalica: ‘Miševe ćemo istjerati van’

Tehnika Koprivnica u vrhu je Četvrte lige, ali zbog prekida u Predavcu strasti su još uvijek uzavrele

- Oglas -

Nogometni klub Tehnika-Koprivnica svakim danom raste. Nakon turbulentne polusezone u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, imajući u vidu prekid u Predavcu, osvrt na jesensku polusezonu dao nam je predsjednik kluba Igor Bajalica. Inače, koprivnički četvrtoligaš na zimski odmor otišao je s 22 osvojena boda iz 13 odigranih utakmica. Upisao je šest pobjeda, četiri remija i tri poraza uz gol-razliku 23:15. Tehnika Koprivnica trenutačno je na petom mjestu prvenstvene ljestvice s utakmicom manje. Zbog koronavirusa njihov odgođeni susret u Ferdinandovcu odigrat će se u proljeće.

– Gledajući kompletnu sliku, zadovoljni smo. Osvojen je Županijski kup, borimo se za vrh tablice i gledamo prema sljedećoj polusezoni. Najavljivali smo borbu za visok plasman, bili smo u pravu. Spadamo u sam vrh Četvrte nogometne lige, a zašto se ne borimo za naslov mislim da je svima jasno – rekao je Bajalica.

Vidljivo je da Tehnika Koprivnica nastavlja borbu protiv Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, koji ove sezone vodi natjecanje u Četvrtoj ligi. O čemu se tu točno radi i u kojoj je sve to fazi?

- Oglas -

– Da budem jasan, ovdje se radi o dva odvojena procesa. Jedan je pod paskom HNS-a, a pritom mislim na kazne treneru Čikoviću, klubu, Dodleku i tako dalje, gdje smo prvostupanjskom odlukom nepravedno drastično kažnjeni. Tu čekamo zasjedanje Komisije za žalbe od koje očekujem da odbaci sramotnu i teledirigiranu odluku disciplinskog suca te strogo kazni igrače koji su izazvali prekid, kao i NK Dinamo Predavac. Ako Komisija za žalbe potvrdi prvostupanjsku odluku, a vjerujem da će članovi Komisije realno sagledati situaciju i istu odbaciti, idemo na Upravni sud u Zagrebu. Rekao sam i ranije, neće se skrivati iza HNS-ovih skuta, nego ćemo miševe istjerati van – oštar je Bajalica i nastavlja:

– Drugo, pokrenuli smo privatne tužbe protiv igrača i njihovih navijača koji su upali u teren i napali naše igrače te tužbu protiv odgovornosti organizatora za naknadu štete. Nije ovo prvi put da se incidenti događaju u Predavcu. Svaki klub koji odlazi na to gostovanje strahuje za vlastitu sigurnost, a da ne govorim o pristranom suđenju. Mislim da je vrijeme da se tome stane na kraj – poručuje predsjednik Tehnike Koprivnice.

Kako bilo, u koprivničkom četvrtoligašu polako pogled već okreću prema drugom dijelu sezone.

– Prije svega, glavni plan nam je da budemo zdravi. Ne znamo kako će pandemija koronavirusa utjecati na kompletan amaterski sport, ali je plan početi s pripremama 23. siječnja. Vidjet ćemo hoće li to biti moguće. Što se tiče pojačanja, dogovorili smo trojicu novih igrača, tražimo još golmana budući da nam se Andrijanić vratio u Zagreb te pregovaramo o daljnjem pojačanju kadra. Mogu jedino potvrditi da ćemo priliku dati i mladim županijskim igračima koje smo pratili ove polusezone – zaključio je predsjednik Bajalica.

Slavlje nogometaša NK Tehnike // Foto: Luka Krušec / LuMedia

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti