Petak, 27. svibnja 2022.

Premijera nagrađivanog filma „Slijedi…“ koprivničke redateljice Karle Lulić konačno i u Koprivnici

U nedjelju možete saznati što se dogodi kada svijet ostane bez vode, a posljednje zalihe se nalaze u jednoj ruševnoj zgradi, u kojoj se skrivaju tek zadnji preživjeli. Radi se o (post) apokaliptičnoj komediji, u kojoj su briljirale naše velike glumice Asja Jovanović, Helena Buljan, Antonija Čutić i Milka Podrug-Kokotović

Preporučujemo

U nedjelju, 22. svibnja 2022. od 20 sati u Domu mladih Koprivnica kroz provedbu projekta „KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM“ sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda očekuje nas lokalna premijera „Slijedi…” još jednog nagrađivanog filma koprivničke redateljice Karle Lulić.

Nakon vrlo uspješne nacionalne premijere na Pulskom filmskom festivalu te nagradi za režiju na Queens New York svjetskom festivalu i brojnim drugim nagradama, „Slijedi…” će napokon biti prikazan i pred koprivničkom publikom.

U nedjelju možete saznati što se dogodi kada svijet ostane bez vode, a posljednje zalihe se nalaze u jednoj ruševnoj zgradi, u kojoj se skrivaju tek zadnji preživjeli. Radi se o (post) apokaliptičnoj komediji, u kojoj su briljirale naše velike glumice Asja Jovanović, Helena Buljan, Antonija Čutić i Milka Podrug-Kokotović.

Karla Lulić
Karla Lulić // Foto: Facebook

Film je nastao u produkciji Dobrog filma, u partnerstvu s producentskim kućama Interfilm i Poster iz Zagreba, te Mailuki films iz Španjolske, a sufinanciran je sredstvima Grada Koprivnice, Grada Zagreba i Grada Rijeke u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Također, partneri na projektu su i koprivnički Komunalac d.o.o i Koprivničke vode.

Ulaz je slobodan, ali je broj karata ograničen, stoga se preporuča rezervacija unaprijed. Svoje karte možete rezervirati na mail Udruge KOPRIVA udruga.kopriva@gmail.com ili osobno u Domu mladih Koprivnica svaki radni dan od 10 do 14 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave