Srijeda, 17. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Rijeke: O igračima poput Drmića mi možemo samo sanjati, ali…

- Očekujem jednu dobru utakmicu s naše strane. Napravit ćemo opet dosta promjena, dosta mladih igrača dobit će priliku. Nadam se da će i oni uživati u tome i da ćemo pružiti dobru partiju – najavio je Zekić

- Oglas -

Slaven Belupo i Rijeka odigrat će u subotu s početkom u 17 sati utakmicu 35. kola HT Prve lige, ujedno posljednju u Koprivnici ove sezone.

– Očekujem jednu dobru utakmicu s naše strane. Napravit ćemo opet dosta promjena, dosta mladih igrača dobit će priliku, što nam i jest cilj u završnici sezone. Nadam se da će i oni uživati u tome i da ćemo pružiti dobru partiju – najavio je trener Slavena Belupa Zoran Zekić.

Rijeku je označio ‘dužnikom’ Slavena, a prokomentirao je i njihovog najboljeg strijelca Josipa Drmića koji zbog suspenzije neće igrati u Koprivnici.

- Oglas -

– To su igrači koji rade razliku. Puno utakmica je on prelomio, protiv nas je prelomio prvu i drugu, zapravo sve tri. Malo je danas takvih igrača, a k tome i koštaju, i mi o takvima možemo samo sanjati. Ili ćemo možda pogoditi s nekim mladim, pa da i on bude u tom smjeru…

Zekić je prokomentirao i igrače na probi, svoju budućnost u Slavenu, a i navijača s megafonom Dražena Keleminca. Što je sve rekao uvijek otvoreni i raspoloženi trener, pogledajte u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti