Četvrtak, 29. rujna 2022.

Preminula još jedna osoba iz Doma za starije i nemoćne u Koprivnici

U populaciji Koprivničko-križevačke županije je još ukupno 16 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus

Preporučujemo

Županijski Stožer civilne zaštite danas je održao koordinaciju na kojoj su razmijenjene informacije o epidemiološkom stanju u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Načelnik Stožera Ratimir Ljubić izvijestio je kako na području županije nema novooboljelih od koronavirusa, a od početka epidemije ukupno su zabilježena 92 oboljenja COVID-19 infekcijom.

Potvrđena su i tri nova slučaja izlječenja COVID-19 infekcije protekom roka od 28 dana od infekcije te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza pa je ukupan broj osoba koje su preboljele COVID-19 infekciju porastao na 62.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije je izvijestila da je u koprivničkoj Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek preminula osoba starije životne dobi, štićenica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica koja je imala značajan komorbiditet.

U populaciji Koprivničko-križevačke županije je još ukupno 16 osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus, a njih 10 je na hospitalizaciji u koprivničkoj bolnici.

Što se tiče funkcioniranja zdravstvenog sustava, ravnatelji i predstavnici zdravstvenih ustanova izvijestili su kako se sve aktivnosti po pitanju reaktivacije sustava i rada ustanova provode bez poteškoća te u skladu s protokolima zahvaljujući odgovornom ponašanju svih sugrađana koji se pridržavaju propisanih mjera i uputa.

- Advertisement -

Najnovije objave