Srijeda, 21. veljače 2024.

Preminuo muškarac srednje životne dobi koji prije nije bio bolestan

Dakle, ukupno imamo 16 preminulih osoba u Hrvatskoj sada od posljedica koronavirusa. Na raspiratoru imamo 36 osoba. Ukupno je hospitalizirano 372 bolesnika, a na današnji dan ih se oporavilo 130, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš.

- Oglas -

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je u ponedjeljak u 14 sati najnovije podatke o broju i stanju oboljelih od koronavirusa u Hrvatskoj.

– U protekla 24 sata imamo 40 novozaraženih koronavirusom. U ovom trenutku imamo 1222 pozitivna nalaza. Ukupno je učinjeno 11.464 testiranja, od čega u zadnja 24 sata 617. Nažalost, imamo jednog preminulog bolesnika u Klinici za infektivne bolesti, riječ je o muškarcu srednje životne dobi koji nije bio ranije bolestan. Dakle, ukupno imamo 16 preminulih osoba u Hrvatskoj sada od posljedica koronavirusa. Na raspiratoru imamo 36 osoba. Ukupno je hospitalizirano 372 bolesnika, a na današnji dan ih se oporavilo 130 – rekao je ministar zdravstva Vili Beroš.

Dodao je kako je i dalje epidemiološla linija i dalje linearna.

- Oglas -

– Ponosni smo na sve one građane koji slušaju upute i čuvaju druge. U ovoj infekciji ne spašavamo sami sebe, spašavamo druge. Tu je biti ove solidarnosti. Naši su rezultati dobri, međutim ne smije biti mjesta za opuštanje. Ako želimo da ova ugroza traje kraće, moramo izdržati, biti dosljedni i pridržavati se mjera nacionalnog Stožera civilne zaštite – kazao je Beroš.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti