Srijeda, 22. ožujka 2023.

Prijavite se na neku od čak 13 mjera Grada Đurđevca za poticanje poljoprivrede i turizma na OPG-ovima

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija

Preporučujemo

Grad Đurđevac kontinuirano ulaže u poljoprivredu i u razvoj svojih turističkih sadržaja koji privlače sve više gostiju te se već pozicionirao na turističkoj karti kontinentalnog turizma.

Iz gradske uprave podsjećaju da su objavljeni programi i mjere kojima se potiče razvoj turizma i poljoprivrede te se pozivaju svi zainteresirani OPG-ovi i poljoprivrednici da popune obrazac za iskaz interesa te da ga pošalju na mail: grad@djurdjevac.hr. Nakon obrade zaprimljenih obrazaca, zainteresirani će u najkraćem roku biti pozvani u gradsku upravu na sastanak.

  • Program potpore u poljoprivredi sadrži ukupno 13 mjera, a ciljevi su opstanak poljoprivrednih gospodarstava na području grada, unapređenje i modernizacija poljoprivredne proizvodnje, očuvanje i razvoj ruralnih područja i ruralnih vrijednosti i poticanje gospodarstva na cjelokupnom području grada.
  • Mjere poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima – potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete i slično.

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija.

Prijava se podnosi na obrascima koji se nalaze u nastavku teksta:

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti