Subota, 25. ožujka 2023.

Prilika za djecu: prijavite se na online likovnu radionicu Osmijeh u bojama u Đurđevcu

Kod prijave je obavezno navesti ime i prezime, mjesto stanovanja, dob sudionika i eventualno mentora, a moguće su i skupne prijave

Preporučujemo

Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji su se trebali održati, od 20. do 23. svibnja, Udruga Peski-Art Đurđevac i Udruga Osmijeh trebale su održati likovnu radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta pod nazivom Osmijeh u bojama koja je prošle godine privukla velik broj malih i velikih kreativaca.

– Kako zbog epidemije Covid-19 Dane otvorenih vrata udruga i likovnu radionicu nije moguće održati u klasičnom smislu istu ćemo organizirati online. Stoga pozivamo sve udruge, ustanove i pojedince, djecu i roditelje, učenike, učitelje i odgajatelje da kod svojih kuća izrade likovne radove te ih poslikaju i prijave (tri rada po sudioniku) za sudjelovanje na likovnoj radionici Osmijeh u bojama. Tema i tehnika po slobodnom izboru – poručili su organizatori.

Kod prijave je obavezno navesti ime i prezime, mjesto stanovanja, dob sudionika i eventualno mentora, a moguće su i skupne prijave (razredi, udruge, grupe).

– Organizatori će od pristiglih radova izraditi video prezentaciju te istu objaviti 20. svibnja na YouTube kanalu i stranicama udruge te raznim medijima – stoji na službenim stranicama Grada Đurđevca.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 17. svibnja i to putem email-a franjo.mihocka@gmail.com ili peski.art@gmail.com te porukom u inbox na Facebook udruge Peski Art Đurđevac.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti