Srijeda, 21. veljače 2024.

Produžite članarine na koprivničkim bazenima Cerine i vježbajte na live treningu

Live treningom dobit ćete povratnu informaciju trenera, a vidjet ćete i ljude koji će zajedno s vama raditi marince ili držati plank

- Oglas -

Isprobali smo i dokazali da možemo uspješno trenirati i na udaljenosti iz udobnosti vlastitog doma, stoga tako nastavljamo i dalje.

Tim Sportskog centra Cerine od 25. siječnja uvodi nove termine treninga uživo preko Google Meet aplikacije za sve svoje aktivne članove, a svi članovi koji produže svoje članarine imat će priliku vježbati svaki dan.

Live funkcionalni treninzi odvijat će se od ponedjeljka do petka u dva termina, u 18 i 19 sati, a ponedjeljkom, srijedom i petkom uz funkcionalne treninge na rasporedu je pilates u 19 sati i New fit dance u 20 sati.

- Oglas -

Vi birate koje treninge želite i vježbate s našim stručnim timom 45 minuta. Dovoljno je da na računalu ili mobitelu prethodno instalirate Google Meet aplikaciju i da svoje virtualno mjesto rezervirate na mailu: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr, u mailu navedete broj kartice, ime, prezime, datum rođenja i termin treninga, nakon čega će vam biti poslan link za pristup live treningu.

Prijaviti se mogu samo korisnici koji imaju aktivnu mjesečnu karticu za programe vježbanja u Sportskom centru Cerine.

Ako vam je kartica istekla, svoju mjesečnu članarinu možete uplatiti na recepciji bazena, a ako želite svoju članarinu uplatiti putem internet bankarstva molimo vas da zatražite ponudu putem maila recepcija.cerine@komunalac-kc.hr u kojoj će vam biti poslani svi potrebni podaci.

Prednosti on line treninga:

  • Sigurnija okolina u ovim epidemiološkim okolnostima
  • Upotreba rekvizita koje koristite samo vi
  • Mogućnost vježbanja i kad imate malu djecu jer ne trebate organizirati čuvanje
  • Možete izabrati dobar program i dobrog trenera bez obzira na lokaciju na kojoj živite

Možda vam nedostaje dvorana, ljudi u grupi, riječi naših trenera koji vas motiviraju da izdržite još malo i korigiraju vašu izvedbu, no to sve sada možete imati i putem live treninga.

- Oglas -

Live treningom dobit ćete povratnu informaciju trenera, a isto tako vidjet ćete ljude koji će zajedno s vama raditi čučnjeve, marince ili držati plank.

Tim Sportskog centra Cerine vas pozdravlja i pruža vam podršku u vremenu kada vam je najpotrebnije. Zajedno smo jači!

Budite FIT, perite ruke, čuvajte sebe i druge!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti