Subota, 26. studenoga 2022.

Profesorice iz koprivničke Srednje škole sudjelovale na edukaciji ‘U susret Strategiji razvoja održivog turizma Hrvatske do 2030. godine’

Cilj edukacije je povezati strukovno obrazovanje i Strategiju razvoja održivog turizma Hrvatske do 2030., upoznati se s projektom Smartmed tourism i informirati se o probnom natjecanju učenika u pet ugostiteljsko-turističkih disciplina

Preporučujemo

Maja Forgić, dipl.oec., Andreja Draganić, mag.oec., i Sandra Stubičar, univ.spec.oec., sudjelovale su na skupu nastavnika turističko-ugostiteljske grupe predmeta (ekonomska grupa predmeta) na edukaciji ‘U susret Strategiji razvoja održivog turizma Hrvatske do 2030. godine’, koji je održan u četvrtak u Termama Tuhelj – Hotel Well.

Predavanja za strukovne nastavnike i okrugli stol vodili su prof. dr. sc. Oliver Kesar, izv. prof. dr. sc. Danijela Ferjanić Hodak i prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana.

Cilj edukacije je povezati strukovno obrazovanje i Strategiju razvoja održivog turizma Hrvatske do 2030., upoznati se s projektom Smartmed tourism i informirati se o probnom natjecanju učenika u pet ugostiteljsko-turističkih disciplina.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti