Srijeda, 24. srpnja 2024.

Projekt ‘Brižne ruke podravske’ započeo s realizacijom, zaposlit će se 24 osobe

Dosadašnjom uspješnom suradnjom Općina Kalinovac nastavlja provoditi projekt Zaželi u partnerstvu s općinama Molve, Ferdinandovac, Novo Virje i Podravske Sesvete

- Oglas -

U prostorijama Općine Kalinovac u petak je održan je prvi sastanak projektnog tima projekta Zaželi – prevencija institucionalizacije.

Dosadašnjom uspješnom suradnjom Općina Kalinovac nastavlja provoditi projekt Zaželi u partnerstvu s općinama Molve, Ferdinandovac, Novo Virje i Podravske Sesvete.

Općine su u fazi prikupljanja prijava na javni poziv za iskaz interesa korištenja potpore i podrške osobama starijim od 65 godina i osobama s invaliditetom.

- Oglas -

Nakon toga, priopćili su iz općinske uprave, slijedi raspisivanje natječaja za zapošljavanje 24 pružatelja usluga na bazi cjelokupnog projekta Zaželi – Brižne ruke podravske, a na razdoblje od 33 mjeseca.

Podsjetimo, ukupna vrijednost projekta je 1.188.000,00 eura, a financirat će se u 85-postotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda i 15-postotnom iznosu iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti