Petak, 12. kolovoza 2022.

Prometna u Peterancu: pripit traktorist prešao na suprotnu stranu i skrivio sudar, dvije osobe ozlijeđene

U prometnoj nesreći oboje vozača je lakše ozlijeđeno, a protiv 36-godišnjaka koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak

Preporučujemo

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 15.16 sati u Ulici braće Radića u Peterancu.

“Vozač (36) je upravljao pod utjecajem alkohola od 0,72 promila skupom vozila, traktor Class i priključno vozilo, koprivničkih registarskih oznaka. Zbog nedržanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe, u kočenju je skupom vozila prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Renault koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja. Nakon sudara osobni automobil i traktor su sletjeli van kolnika”, stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

U prometnoj nesreći oboje vozača je lakše ozlijeđeno, a protiv 36-godišnjaka koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Zbog obavljanja očevida od 15.18 do 16.55 sati za sav promet je bila zatvorena županijska cesta 2113 te se promet odvijao alternativnim pravcima Sigetec – Drnje – Peteranec, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave