Nedjelja, 19. rujna 2021.

Prometno je u NK Koprivnici, evo tko je sve došao u klub, a tko ga je napustio

U prvom kolu novog prvenstva Treće HNL Sjever momčad Koprivnice bit će domaćin Papuku iz Orahovice

Preporučujemo

Momčad Koprivnice počinje s pripremama za novu sezonu. Nakon što su uspješno prošli proces licenciranja, natjecat će se u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever u konkurenciji ukupno 12 klubova iz sjeverozapadnog dijela države.

U odnosu na proljetni dio prošle sezone, šestorica igrača napustili su klub te je većina njih već pronašla nove sredine.

Tako će standardni stoperi Jura Dodlek i Denis Maurović u novoj sezoni nositi dres koprivničkog Miklinovca, kao i napadač Marko Golubić. Vratar Leo Kirin prelazi u redove Virovitice, a iz kluba odlazi i veznjak Mateo Kuzminski. Marko Kozjak je već ranije pristupio Sokolu iz Sokolovca.

“Igračima koji su nas napustili zahvaljujemo na svemu što su dali za klub u razdoblju koje je iza nas, a daleko najveći uspjeh bilo je osvajanje trofeja, Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u sezoni 2019./2020. Dečkima želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere, možda nam se putevi jednog dana ponovno spoje. Vjerujemo da će ostati naši navijači i rado viđeni gosti na našim utakmicama”, istaknuli su iz NK Koprivnice.

Treneru Tomi Čikoviću na današnjoj prozivci bilo je na raspolaganju većina igrača iz prošle sezone, a priključila su se i sedmorica novih.

Lijevi bočni Nino Brcković, napadač Damir Jambrušić i vezni igrač Zoran Martinčić već su ranije nastupali za Koprivnicu u Trećoj HNL. Riječ je o kvalitetnim igračima s puno iskustva, a iz Slavena Belupa na posudbu dolaze perspektivni juniori – vratar Marko Domović, stoper/desni bek Antonio Tumpić te veznjak Marko Harači. Iz Slavenove škole pristupio je Koprivnici i napadač Mateus Matoničkin.

U prvom kolu novog prvenstva Treće HNL Sjever momčad Koprivnice bit će domaćin Papuku iz Orahovice.

Najnovije objave