Petak, 9. lipnja 2023.

Proslava Dana Općine Veliki Bukovec završila smijehom do suza, Kerekesh Teatar do kraja napunio Društveni dom

I sam načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić istaknuo je zadovoljstvo što su proslavu svojih dana zaključili na ovakav način, ali i zbog činjenice da su svi programi koje je Općina u suradnji sa svojim udrugama pripremila naišli na odličan odaziv i reakcije

Proslava ovogodišnjih Dana Općine Veliki Bukovec završila je na najveseliji mogući način – smijehom do suza uz predstavu ‘Ja, trudnica’ Kerekesh Teatra.

Budući da je predstava bila poklon Općine mještanima, pa je ulaz bio besplatan, u prepunom Društvenom domu tražilo se i mjesto više.

I sam načelnik Općine Veliki Bukovec Franjo Vrbanić istaknuo je zadovoljstvo što su proslavu svojih dana zaključili na ovakav način, ali i zbog činjenice da su svi programi koje je Općina u suradnji sa svojim udrugama pripremila naišli na odličan odaziv i reakcije.

– Proslavu Dana Općine Veliki Bukovec započeli smo sportom, a završili smijehom. Mislim da nije bilo boljeg načina da obilježimo svoje dane. S obzirom da je iza nas izazovna godina u kojoj su nas pogodile brojne prirodne nepogode i izazovi, smijeh je ono što nam je svima bilo potrebno zbog čega mi je drago da nas je Kerekesh Teatar uspio okupiti u tako velikom broju i razveseliti – rekao je načelnik Vrbanić.

Cjelokupnim obilježavanjem Dana Općine mještani Velikog Bukovca još su jednom pokazali da se u zajedništvu, međusobnom pomaganju i podršci uspješno izdižu iz svih nedaća.

– Nadamo se da smo izazove i nesreće ostavili iza sebe i da ćemo nakon obnove biti još bolji i jači – zaključio je Vrbanić.

Predstava u Velikom Bukovcu
Predstava Kerekesh Teatra u Velikom Bukovcu // Foto: Općina Veliki Bukovec
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti