Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Provedeno prvo ispitivanje ‘mame’ koja je htjela ubiti svoju kćerkicu (2), evo za što je se točno tereti

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor

Preporučujemo

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je u subotu provelo prvo ispitivanje uhićene hrvatske državljanke (1991. godište) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenice zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva s dobrovoljnim odustankom i lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 30-godišnjakinja 16. ožujka u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije poduzela radnje u cilju da usmrti svoju kćer (2020.), ali je od toga odustala prije nastupanja posljedica za dijete. Osnovano se sumnja da je 30-godišnjakinja nakon toga u policijskoj postaji neistinito prijavila kazneno djelo”, priopćilo je državno odvjetništvo.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljenici istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Više detalja o stravičnom zločinu koji je potresao cijelu Hrvatsku pročitajte u nastavku…

Mlada ‘mama’ htjela ubiti svoju kćerkicu (2) pa je za sve okrivila svog muža

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti