Petak, 19. kolovoza 2022.

Razveselite za blagdane potrebite i donirajte prehrambene namirnice za Socijalnu samoposlugu

U proteklih 10-ak dana prikupili smo više od dvije tone hrane i mnogo higijenskih proizvoda u trgovačkim centrima i od različitih donatora, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica

Preporučujemo

Uoči blagdana koprivnički Crveni križ organizira još dvije akcije prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Prva akcija održat će se u subotu, 18. prosinca, u shopping centru Supernova od 9 do 13 sati, a druga u ponedjeljak, 20. prosinca, u robnom centru KTC od 9.30 do 13.30 sati.

Pozivaju se svi građani koji su u mogućnosti, da učine dobro djelo i ostave donacije u kolicima koprivničkog Crvenog križa te tako nekome učine blagdane radosnijima.

“U proteklih 10-ak dana prikupili smo više od dvije tone hrane i mnogo higijenskih proizvoda u trgovačkim centrima i od različitih donatora te je u tijeku podjela paketa korisnicima Socijalne samoposluge u Koprivnici i okolnim općinama”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

U prikupljanjima donacija sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave