Četvrtak, 6. listopada 2022.

Roman Sović više nije trener Tehničara iz Cvetkovca

Nakon što je na klupi cvetkovečkog kluba, s malim prekidom, proveo punih devet godina, Sović odlazi u Školu nogometa Slavena Belupa gdje će obnašati funkciju voditelja

Preporučujemo

Roman Sović više nije trener četvrtoligaša Tehničara iz Cvetkovca.

Nakon što je na klupi cvetkovečkog kluba, s malim prekidom, proveo punih devet godina, Sović odlazi u Školu nogometa Slavena Belupa gdje će obnašati funkciju voditelja.

“Što se tiče njegove ostavštine u Tehničaru, treba spomenuti kako je Roman s našom momčadi osvojio sve što se može osvojiti, a u povijest kluba upisao se zlatnim slovima osvojivši naslov prvaka Županijskog nogometnog kupa i naslov prvaka Četvrte NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica”, istaknuli su iz cvetkovečkog kluba.

– Bilo je ovo zaista jedno predivno putovanje koje je potrajalo punih devet godina. Klub smo u tom periodu postavili na zdrave temelje, a prošle godine konačno smo osvojili toliko željeni naslov pobjednika Županijskog kupa. Tehničar ima budućnost, ima Školu nogometa, ima odličnu momčad koja će nadam se i dalje osvajati trofeje, a ja ću biti njihov najvjerniji navijač. Teška srca odlazim, ali u nogometu je uvijek tako, novim izazovima je teško reći ne. Svim igračima, navijačima, klupskom osoblju, gospodinu Mađariću i svim ostalim želim puno sreće u daljnjem radu, ne sumnjam da će nastaviti s ambicijama, hvala Vam na prelijepim uspomenama – rekao je trener Sović za klupsku Facebook stranicu.

Roman Sović
Roman Sović u slavljeničkom raspoloženju // Foto: Zvonimir Markač

Klub će u narednom periodu voditi Ivan Vrkić u ulozi glavnog trenera, a pomoćni trener bit će Kruno Lovrek.

“Sova, iako smo s jedne strane tužni što odlaziš, s druge smo strane sretni jer preuzimaš važnu funkciju u Slavenu Belupu. Tvoj doprinos našem klubu je prevelik da bi se usporedio samo s titulama, želimo ti svu sreću u daljnjem radu i naravno da nam se jednog dana ponovno vratiš na Stari breg”, zaključili su Cvetkovčani u svojoj Facebook objavi.

- Advertisement -

Najnovije objave