Srijeda, 22. ožujka 2023.

Rukometna ekipa Podravske zvijeri iz Koprivnice plasirala se na međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih

U finalu je ekipa Podravske zvijeri pobijedila ekipu Biograda te se tako plasirala na Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih

Preporučujemo

U Splitu je u ponedjeljak, 20. srpnja održana Državna završnica Sportskih igara mladih, na kojoj je ekipa Podravske zvijeri osvojila prvo mjesto pobijedivši ekipu Slavonskog Broda i u finalu ekipu Biograda te se tako plasirala na međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih.

Na Turneji radosti Plazma Sportskih igara mladih koja je 13. lipnja održana u Đurđevcu, odnosno regionalnom HEP turniru u rukometu za djevojčice rođene 2006. i mlađe, prvo mjesto i pravo nastupa na Državnoj završnici Sportskih igara mladih osvojila je ekipa Podravske zvijeri iz Koprivnice.

Za navedenu ekipu nastupaju i dvije Đurđevčanke, Lea Smiljanec koja je na zadnje održanoj Završnici državnog prvenstva Hrvatske za djevojčice rođene 2006. i mlađe nastupajući za ekipu RK Podravka 3 iz Koprivnice uvrštena u sedmorku navedene Završnice kao najbolje lijevo krilo te Gabriela Domović.

Isto tako, Đurđevčanin je i trener Podravskih zvijeri, točnije RK Podravke 3 i selektor nacionalne selekcije djevojaka 2004. godište i mlađe, Nenad Smiljanec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti