Petak, 24. ožujka 2023.

S 2,33 promila BMW-om projurio kroz crveno na semaforu, izazvao stravičan sudar i usmrtio 42-godišnjaka

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 42-godišnjak dok je 34-godišnji putnik iz istog vozila teško ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Preporučujemo

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 22.45 sati na Medveščaku.

Vozač (40) utjecajem alkohola od 2,33 promila upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Pavla Hatza u smjeru istoka te je dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom i Ulicom kneza Mislava prošao kroz raskrižje dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Tada je naletio na osobni automobil marke Škoda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak, a koji se kretao Draškovićevom ulicom u smjeru sjevera te je u raskrižje ušao na znak zelenog svjetla za svoj smjer kretanja, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 42-godišnjak dok je 34-godišnji putnik iz istog vozila teško ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Vozaču (40) osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb te je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Očevid je obavila dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu uz stručnu pomoć ekipe za očevid Policijske uprave zagrebačke, a tramvajski promet ulicom Kneza Mislava u smjeru zapada bio je obustavljen do 3.50 sati, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti