Petak, 12. srpnja 2024.

Scuba Explorers na koprivničkim bazenima Cerine

Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima

- Oglas -

Ronilački klub Plavi na bazenima Cerine organizira i ove godine Scuba Explorers od 3. srpnja do 5. srpnja 2024. te od 19. kolovoza do 21. kolovoza, od 10 do 14 sati.

Scuba Explorers program namijenjen je isključivo djeci između 8 do 12 godina. Osmišljen je tako da kroz igru uključi djecu u osnove ronjenja, upozna ih s opremom, proširuje znanja o životu u moru i podvodnom svijetu te razvija timski duh i svijest za očuvanjem okoliša.

Iskoristite priliku i svojem mališanu omogućite sudjelovanje u jedinstvenom obliku izvannastavne aktivnosti koja u jednom nudi zabavu i obrazovanje!

- Oglas -

Program se izvodi u bazenu uz profesionalni nadzor. Instruktori odgovorni za edukaciju djece imaju dugogodišnje iskustvo u podučavanju novih ronilaca, kao i položen poseban ispit za podučavanje djece po međunarodnom programu i standardima.

Standardi programa Scuba Explorers dio su standarda za obuku ronilaca međunarodno priznate škole ronjenja Scuba Schools International (www.divessi.com/hr/diving-for-kids), a ujedno su priznati i od strane Ministarstva prosvjete i športa.

Po završetku programa polaznici dobivaju Scuba Explorers certifikat i diplomu te mogu nastaviti svoju aktivnost kroz daljnje programe.

Prijave i upiti za program Scuba Explorer:

Ronilački klub Plavi: 098 803 156, rk.plavi@gmail.com

- Oglas -

Recepcija bazena: 048 240 570, recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti