Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Šest mladih igrača Slavena Belupa u zimskim kampovima mladih reprezentacija Hrvatske

Velika je ovo potvrda dobrog i sustavnog rada u Školi nogometa Slavena Belupa. Drago mi je da imamo sve više reprezentativaca kojima ovi pozivi moraju biti motivi kako bi još više i jače radili, rekao je Vedran Medenjak

Preporučujemo

Čak šest mladih nogometaša Slaven Belupa dobilo je pozive u Zimske kampove U-15 i U-16 reprezentacije Hrvatske koji će se održati od 6. do 10. prosinca u Medulinu, izvijestio je koprivnički klub na svojoj stranici.

U U-15 reprezentaciju pozvani su vratar Teo Kolar, krilni napadač Patrik Marić i veznjak Andro Sokač, dok su u U-16 reprezentaciju pozvani vratar Mihael Letica, lijevi bek Marko Petrović i veznjak Leon Bošnjak.

– Velika je ovo potvrda dobrog i sustavnog rada u Školi nogometa Slavena Belupa. Drago mi je da imamo sve više reprezentativaca kojima ovi pozivi moraju biti motivi kako bi još više i jače radili. Teo, Patrik, Andro, Mihael, Marko i Leon prije svega su odlični dečki koji su ove pozive zaslužili svojim talentom, ali i ponašanjem. Vjerujem da će biti primjer i drugim dečkima i dokaz da se kroz ozbiljan rad i odricanje može sve – rekao je voditelj Škole nogometa Slavena Belupa Vedran Medenjak.

Najnovije objave