Srijeda, 10. kolovoza 2022.

Šest novih igrača pristupilo Rudaru iz Glogovca

Nogometaši Rudara iz Glogovca u prošloj sezoni osvojili su šesto mjesto u Drugoj koprivničko-križevačkoj županijskoj ligi

Preporučujemo

Nogometaši Rudara iz Glogovca u prošloj sezoni osvojili su šesto mjesto u Drugoj koprivničko-križevačkoj županijskoj ligi.

Skupili su 41 bod, 13 manje od prvaka Starigrada koji će od jesenske polusezone igrati među županijskim prvoligašima.

U Glogovcu su krenule pripreme za novu sezonu, a u planu su i četiri prijateljske utakmice.

Rudaru je pristupilo šest novih igrača. To su Mihael Balaško-Turbo, Ilija Krapinec, Zoran Matijaković, Alen Renić, Marko Geci i Josip Kolarić.

Evo kako ih je klub iz Glogovca predstavio na svojoj Facebook stranici:

Mihael Balaško-Turbo

Turbo nam dolazi iz NK Sokolovac, napadač i strijelac 20 pogodaka prošle sezone i čovjek koji ide 100 na sat. Želimo mu da nastavi i kod nas u dosadašnjem tempu. Za pečat na potpisu se pobrinuo kapetan kojem nismo stigli objasnit na prvom treningu da Turbo igra sad za nas što možete vidjet na slici s predstavljanja.

Ilija Krapinec

Ilija nam dolazi iz NK Miklinovec. Igra na svim pozicijama u obrambenoj liniji, mlad i motiviran pokazati i dokazati svoje vrijednosti svima. Vjerujemo da baš NK Rudar bude ta pozornica gdje to bude i napravio.

Zoran Matijaković

Zorana Matijakovića svim nogometnim znalcima ga netreba posebno predstavljati. Dolazi nam iz NK Osvit Đelekovec a bio je i dugogodišnji kapetan Tehnike Koprivnica. Poznat je po svojoj borbenosti i da brzo postane duša svake ekipa pa mu želimo da brzo postane to i kod nas.

Alen Renić

Alen Renić nam dolazi iz NK Torčec. Obećao nam je puno trke i borbe te ga držimo za riječ. Radi se o mladom momku koji je željan dokazivanja.

Marko Geci

Marko Geci je još jedan vrlo mladi i perspektivni momak. Ima samo 17 godina i dolazi nam iz Jadran Galeba. Očekivanja od njega su velika a po prvim treninzima vidimo da su naša očekivanja opravdana.

Josip Kolarić

Josip Kolarić nam dolazi iz Viktorije Vojakovac. Ljevonogi bombarder odličnog driblinga za kojeg vjerujemo da nam bude donio puno lijepih poteza i golova koji budu oduševili naše navijače.

- Advertisement -

Najnovije objave