Četvrtak, 29. veljače 2024.

Sjajan program pripremljen je za proslavu Dana Općine Legrad, uživat ćemo u predstavi Dimnjačar i koncertu Cura Iz CEntra

Očekuje nas zaista puno lijepih događanja, kako se kaže, za svakog ima ponešto

- Oglas -

Poznat je ovogodišnji program proslave Dana Općine Legrad. Očekuje nas zaista puno lijepih događanja, kako se kaže, za svakog ima ponešto.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad održat će se u vatrogasnom domu u Selnici Podravskoj u petak, 10. lipnja, s početkom u 11 sati.

Istoga dana, u 19 sati, u vatrogasnom domu u Velikom Otoku održat će se prigodni kulturno-umjetnički program.

- Oglas -

U subotu, 11. lipnja, od 7 do 12 sati na jezeru Šloprog u Legradu održat će se ribičko natjecanje ‘Leskov prut’, a od 12.30 do 17 sati u legradskom parku Presvetog Trojstva na rasporedu je sajam udruga.

Istoga dana, u 20 sati, u sportskom parku Fizeš u Legradu Kerekesh Teatar izvest će popularnu predstavu Dimnjačar, a u 21.30 sati na istom mjestu nadaleko poznate koprivničke tamburašice Cure Iz Centra održat će svoj koncert.

U nedjelju, 12. lipnja, u 11 sati održat će se sveta misa u crkvi Presvetog Trojstva u Legradu, a nešto kasnije, od 15 do 17 sati, u sportskom centru Rupina u Zablatju igrat će se nogometni turnir.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti