Utorak, 5. srpnja 2022.

Sjajan program pripremljen je za proslavu Dana Općine Legrad, uživat ćemo u predstavi Dimnjačar i koncertu Cura Iz CEntra

Očekuje nas zaista puno lijepih događanja, kako se kaže, za svakog ima ponešto

Preporučujemo

Poznat je ovogodišnji program proslave Dana Općine Legrad. Očekuje nas zaista puno lijepih događanja, kako se kaže, za svakog ima ponešto.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad održat će se u vatrogasnom domu u Selnici Podravskoj u petak, 10. lipnja, s početkom u 11 sati.

Istoga dana, u 19 sati, u vatrogasnom domu u Velikom Otoku održat će se prigodni kulturno-umjetnički program.

U subotu, 11. lipnja, od 7 do 12 sati na jezeru Šloprog u Legradu održat će se ribičko natjecanje ‘Leskov prut’, a od 12.30 do 17 sati u legradskom parku Presvetog Trojstva na rasporedu je sajam udruga.

Istoga dana, u 20 sati, u sportskom parku Fizeš u Legradu Kerekesh Teatar izvest će popularnu predstavu Dimnjačar, a u 21.30 sati na istom mjestu nadaleko poznate koprivničke tamburašice Cure Iz Centra održat će svoj koncert.

U nedjelju, 12. lipnja, u 11 sati održat će se sveta misa u crkvi Presvetog Trojstva u Legradu, a nešto kasnije, od 15 do 17 sati, u sportskom centru Rupina u Zablatju igrat će se nogometni turnir.

- Advertisement -

Najnovije objave