Srijeda, 28. veljače 2024.

Sjajna vijest za radnike Podravke: uz regres, stiže i nagrada u iznosu od 1000 kuna

Zahvaljujući vrijednom radu naših zaposlenika uspjeli smo pravovremeno i uspješno odgovoriti na izazove u proteklom razdoblju, ističe predsjednik Podravkine uprave Marin Pucar

- Oglas -

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima u iznosu od 1000 kuna neto u znak zahvale za njihov doprinos ostvarenim rezultatima kompanije te izniman angažman uslijed epidemije koronavirusa, istaknuli su iz koprivničke kompanije.

Tako će radnicima Podravke, uz uvećani regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3000 kuna neto, u srpnju biti isplaćena i ova dodatna nagrada.

Zahvaljujući vrijednom radu naših zaposlenika uspjeli smo pravovremeno i uspješno odgovoriti na izazove u proteklom razdoblju. Prvo tromjesečje završili smo sa značajnim rastom prihoda i profitabilnosti, a pozitivan rezultat uspjeli smo zadržati i u drugom kvartalu unatoč negativnim utjecajima COVID-a 19 na naše poslovanje. Za to su najzaslužniji naši radnici, a ove nagrade su zahvala i dodatan poticaj za razdoblje koje je pred nama”, istaknuo je predsjednik Podravkine uprave Marin Pucar.

- Oglas -

Tradicionalni susret Podravkinih umirovljenika

Iz kompanije ističu kako Podravka kontinuirano nagrađuje svoje zaposlenike za doprinos rastu i razvoju kompanije te pojačani radni učinak. Tako su u ožujku ove godine radnici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u prošloj je godini na ime raznih dodataka pored osnovne plaće isplaćeno prosječno više od 11.000 kuna neto.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti