Subota, 1. travnja 2023.

SJEĆATE LI GA SE? Bivši nogometaš Slavena Belupa igrat će za reprezentaciju Azerbejdžana

Podnio je zahtjev za prelazak iz Hrvatske u Azerbajdžan na što ima pravo budući da je tamo pet godina

Preporučujemo

Bivši veznjak Hajduka i Slavena Belupa Filip Ozobić (30) potpisao je novi dvogodišnji ugovor s Qarabagom u koji je stigao u ljeti 2018. godine iz Qabale.

S najboljim azerbajdžanskim klubom je prošle sezone završio na drugom mjestu, a od dolaska u klub osvojio je s njima dva naslova prvaka.

Bjelovarčanin Ozobić je odlučio zaigrati i za reprezentaciju Azerbajdžana, a na prvom popisu bi trebao biti već od 1. rujna na utakmici protiv Luksemburga. Podnio je zahtjev za prelazak iz Hrvatske u Azerbajdžan na što ima pravo budući da je tamo pet godina. Tek se čeka potvrda FIFA-e, a Azeri su prikupili svu potrebnu dokumentaciju i sada je sve na procesu realizacije, piše Germanijak.

Veznjak je igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske, a upisao je i dva nastupa u prijateljskim utakmicama za A nacionalnu vrstu na turniru u Kini.

Prve nogometne korake napravio je u Mladosti iz Ždralova, a ozbiljniju karijeru je započeo u juniorima Dinama odakle ga je put odveo u moskovski Spartak. Iz Rusije je odlazio dva puta na posudbe u Zadar, a u sezoni 2012./13. bio je na posudbi i u Hajduku. Nakon isteka ugovora sa Spartakom, vratio se u HNL, ovog puta u Slaven Belupo gdje je igrao tri godine. Iz Koprivnice ga je put odveo u Qabalu gdje je proveo dvije godine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti