Petak, 22. rujna 2023.

‘Sjever je bitan, klikajte nas’

Komentirajte nas, kritizirajte nas ako to bude potrebno, ali nas slobodno i pohvalite ako vam se sviđa naš koncept, preporučite nas svojim prijateljima

- Advertisement -

Drage čitateljice i čitatelji,

u vrijeme kada portali niču kao gljive poslije kiše treba imati hrabrosti uhvatiti se u koštac sa silnom konkurencijom i pronaći svoje mjesto pod suncem, ali mi smo upravo to – hrabri i ambiciozni. Smatramo da imamo dovoljno znanja, iskustva, ideja, kao i mladenačkog entuzijazma da svojim posjetiteljima ponudimo kvalitetan proizvod. Ono po čemu ćemo se zasigurno razlikovati od drugih jest to da ćemo svojoj publici pokušati ponuditi drugačiji sadržaj od većine.

Naravno da nećemo moći ignorirati negativnosti u društvu, ali ćemo dati sve od sebe da uvijek nađemo što više prostora za pozitivne priče, mlade i uspješne ljude, poduzetnike, vrijedne poljoprivrednike, talentirane i marljive sportaše, uzorne ljude zrelije životne dobi – jednostavno za sve one koji mogu biti primjer drugima. Naš je cilj biti što je moguće pozitivniji jer smo dojma da je ljudima i ovako previše crnila u životu. Zajedno možemo stvoriti bolje društvo. I zato trebamo vašu podršku.

- Advertisement -

Klikaj.hr je portal koji prati život na sjeveru Hrvatske. Jer, sjever je bitan. Nismo se željeli ograničavati samo na jedan grad ili županiju. Zašto? Zato što su oduvijek Podravina i Prigorje, varaždinski kraj, Međimurje, Zagorje i Zagreb bili povezani. Zašto ne bismo onda na jednom mjestu imali sve najzanimljivije iz svog kraja, ali i našeg susjedstva?

Neke više, neke manje, no sve teme su nam zanimljive. Od gospodarstva, sporta, politike, kulture, scene preko mode, zdravlja i ljepote do vjerskog života i automoto svijeta. Imat ćemo bogate foto i video galerije i zanimljive kolumne. Iako nam je sjever na prvom mjestu, donosit ćemo vam i najzanimljivije vijesti iz zemlje i svijeta.

Komentirajte nas, kritizirajte nas ako to bude potrebno, ali nas slobodno i pohvalite ako vam se sviđa naš koncept, preporučite nas svojim prijateljima, dijelite naše priče. Svaki početak je težak pa će tako zasigurno biti i nama i zato vas molimo za puno razumijevanje.

I, na kraju, što reći nego – klikajte nas!

Zvonimir Markač, dipl. nov.

glavni urednik

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti