Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Slaven Belupo i veznjak Stipe Bačelić Grgić sporazumno raskinuli ugovor

Ukupno je upisao 72 nastupa, 65 u prvenstvu i sedam u Kupu, te je postigao osam pogodaka

Preporučujemo

Stipe Bačelić Grgić više nije igrač Slaven Belupa, objavio je klub na svojim stranicama.  Veznjak i klub danas su sporazumno raskinuli ugovor te Bačelić Grgić nakon tri godine napušta Koprivnicu. U klub je stigao u kolovozu 2018., a debitirao 8. rujna iste godine u pobjedi protiv Intera u Koprivnici rezultatom 2:1.

Ukupno je upisao 72 nastupa, 65 u prvenstvu i sedam u Kupu, te je postigao osam pogodaka.

– Hvala klubu na prelijepe tri godine. Uživao sam u Slaven Belupu i Koprivnici. Nadam se da su navijači osjetili da sam u svakom trenutku pružao svoj maksimum. Nekad je to bilo dobro, nekad malo manje dobro, ali znam da svakome mogu pogledati u oči jer sam uvijek davao cijelog sebe. Stekao sam prijatelje za cijeli život, uživao u svakom razgovoru o nogometu s našim navijačima na Trgu, pred zgradom ili na ulici i žao mi je što odlazim, ali to je nogomet. Nikad ne znaš što novi dan donosi. Želim klubu puno sreće i uspjeha – rekao je veznjak za klupske stranice .

Lijepim riječima od Bačelić Grgića se oprostio i direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

– Prije svega gubimo jednu dobru i iskrenu osobu, a onda i odličnog igrača koji se kroz ove tri godine pokazao kao pravi vojnik kluba igrajući i pod ozljedama kada je klubu to bilo najpotrebnije. Želimo mu svu sreću u nastavku karijere – zaključio je direktor koprivničkog kluba.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti