Petak, 29. rujna 2023.

Slaven Belupo traži novog predsjednika, ozbiljan kandidat je Vedran Bači

Trenutačno je zaposlen u farmaceutskoj tvrtki Belupo kao pomoćnik direktora za regiju istočne Europe i Farmavitu, a u Farmaviti je od 2013. godine član Upravnog odbora

- Advertisement -

Kao što je poznato, Hrvoje Kolarić će se po završetku mandata povući s pozicije predsjednika Nogometnog kluba Slaven Belupo.

Kao jedan od njegovih potencijalnih nasljednika u kuloarima se spominjao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Robert Markulin, no ovih dana pojavilo se i jedno novo ime.

Ozbiljni kandidat za čelnog čovjeka koprivničkog prvoligaša je i Vedran Bači.

- Advertisement -
Vedran Bači
Vedran Bači u dresu Močila // Foto: Luka Krušec/Lumedia

Svima koji prate amaterski nogomet u Koprivnici i okolici, Bači je poznat kao bivši igrač, trener i predsjednik Nogometnog kluba Močile.

Jedno vrijeme je praktički sam vodio klub iz koprivničkog predgrađa te je osvojio dva naslova prvaka u županijskim ligama.

Trenutačno je zaposlen u farmaceutskoj tvrtki Belupo kao pomoćnik direktora za regiju istočne Europe i Farmavitu, a u Farmaviti je od 2013. godine član Upravnog odbora.

Novi predsjednik Močila Vedran Bači još je uvijek i aktivni igrač kluba
Vedran Bači // Foto: Zvonimir Markač

Nakon školovanja u koprivničkoj gimnaziji ‘Fran Galović’ diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, kratko je potom bio učitelj u Osnovnoj školi ‘Đuro Ester’ u Koprivnici, da bi se 2005. godine zaposlio u Belupu gdje je obavljao više različitih poslova.

Suradnici kažu kako je kreativan, izvrstan analitičar i vrlo dobar u financijama. Bivši je šahist, bio je i prvak Hrvatske u šahu, a u poslovnim je krugovima na glasu kao timski igrač.

- Advertisement -

Sve nabrojeno čini ga zanimljivim kandidatom za čelnu funkciju u Slavenu Belupu.

Naravno, pitanje je koliko je on zainteresiran za takvu vrstu odgovornosti, te koliko su mu skloni oni koji će o tome odlučivati. Odgovor ćemo doznati vrlo skoro, u roku od sljedećih mjesec-dva…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti