Srijeda, 26. siječnja 2022.

Slaven Belupo u subotu kod Lokomotive, Zekić traži disciplinu i odgovornost

Na raspolaganju za nastup u Kranjčevićevoj bit će i bivši kapetan Rijeke Zoran Kvržić koji je ovog tjedna registriran za Farmaceute nakon što je pristigla dokumentacija iz Turske

Preporučujemo

Ne igra Slaven Belupo loše u posljednje vrijeme, otkako je momčad preuzeo Zoran Zekić. Ipak, od mogućih devet osvojen je tek jedan bod.

– Uz dosta dobrih stvari, radili smo i dosta gluposti. A za razinu Prve lige, gdje je kvaliteta dosta izjednačena, moraš biti koncentriran cijelu utakmicu. Mi smo protiv Rijeke bili odlično koncentrirani 75 minuta, onda smo u 15 minuta sve upropastili s dva prekida. Protiv Istre je sve bilo dobro do zadnje minute. Protiv Dinama u napadačkom dijelu dosta dobro, osim realizacije, ali sve drugo je bilo jako loše. Trebali bismo u 90 minuta biti stabilniji, normalniji, i više vjerovati u to što radimo. Ne smijemo se raspasti, što nam se dogodilo u određenim trenucima s Dinamom. Mislim da smo ipak zaslužili više bodova i nadam se da će nam se to vratiti, samo moramo biti i dalje pošteni, raditi i vjerovati – rekao je Zekić.

U subotu slijedi gostovanje kod Lokomotive koja od sredine kolovoza ne zna za pobjedu. Slaven je prvu i jedinu ostvario u 1. kolu protiv Dinama.

– Lokomotiva je odlična momčad, motorična, igraju bez opterećenja. Usudio bih se reći da u zadnjih par kola i mi i Lokomotiva igramo bolje nego što to naši rezultati pokazuju. Bit će jako zanimljivo, teren je brz, bit će dosta kontakta, moramo imati sve to na umu. Očekivanja su da odigramo dobru utakmicu i da to napokon bude i bodovno nagrađeno. Moramo se postaviti kao ekipa koja se bori za opstanak, moramo biti odgovorni i disciplinirani – poručio je trener Slavena.

Na raspolaganju za nastup je i Zoran Kvržić, oporavio se stoper Tomislav Božić, a izostaje Goran Paracki zbog ozljede. Bit će zanimljivo vidjeti kakav će sastav ovaj put složiti Zekić, a Lokomotivi nedostaju standardni braniči Cipetić i De Haas koji odrađuju kartone.

Utakmica u Kranjčevićevoj počinje u subotu u 17 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave