Utorak, 26. listopada 2021.

Slaven Hlišć: U Cvetkovcu sam se brzo uklopio, ove sezone imamo visoke ambicije

Prošle godine u redovima Tehničara bio je moj mlađi brat i bio je više nego zadovoljan, pa je i to bio razlog više za moj dolazak. U klubu je zdrava atmosfera i brzo sam se uklopio, rekao je Slaven

Preporučujemo

Slaven Hlišć s nogometom je počeo u dobi od šest godina u susjednom mu međimurskom selu Podbrestu, da bi nakon toga preselio u Međimurje iz Čakovca.

– Poslije tri godine otišao sam u NK Varaždin, gdje sam igrao Prvu HNL za kadete i juniore te tadašnju Treću HNL. Situacija u klubu u ono vrijeme nije bila bajna pa sam preselio u Austriju na duži niz godina. Međutim, zbog situacije s covidom-19 većina igrača vratila se u Hrvatsku, pa tako i ja – rekao je Slaven Hlišć.

Slaven Hlišć
Slaven Hlišć // Foto: Privatna arhiva

Pristupio je Omladincu iz Novog Sela Rok koji se natjecao u Četvrtoj ligi Čakovec – Varaždin. Proveo je i šest mjeseci u Međimurju, u Drugoj HNL, a od ove sezone je član četvrtoligaša Tehničara iz Cvetkovca.

Voli i mali nogomet.

– Bio sam član futsal reprezentacije Hrvatske u kadetima, te sam prošle godine s Mininogometnom reprezentacijom Hrvatske nastupio na turniru u Kijevu.

Najdraža pozicija mu je krilni napadač, a otkrio nam je i svog nogometnog uzora.

– Mandžo, zbog svoje borbenosti i požrtvovnosti za ekipu…

U Tehničaru se, kaže, odlično snašao.

– Došao sam na poziv gazde Mađarića. Prošle godine u redovima Tehničara bio je moj mlađi brat i bio je više nego zadovoljan, pa je i to bio razlog više za moj dolazak. U klubu je zdrava atmosfera i brzo sam se uklopio.

Slaven Hlišć
Slaven Hlišć u dresu mininogometne reprezentacije Hrvatske // Foto: Privatna arhiva

Tehničar je trenutačno na čelu ljestvice Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’.

– Sezonu smo otvorili na dobar način, s pet pobjeda i jednim remijem. Nadam se i dalje takvom nizu dobrih rezultata. Naravno da se želimo boriti za sam vrh tablice, a imamo visoke ambicije i u Kupu.

Kakvi su planovi za budućnost?

– Dati sve od sebe u svakoj idućoj utakmici, da me ozljede zaobiđu, a za dalje ćemo vidjeti – zaključio je Slaven Hlišć.

Najnovije objave