Utorak, 27. rujna 2022.

Slavenaši ponovno na okupu, u subotu se igra sa Sesvetama bez publike

Ova utakmica poslužit će treneru Stipiću i njegovim igračima kako bi održali formu za završni dio jesenskog dijela prvenstva

Preporučujemo

Nogometaši Slavena Belupa u četvrtak su izašli iz karantene i odradili svoj prvi zajednički trening nakon utakmice s Osijekom (0:1) koju su igrali 31. listopada.

Trener Tomislav Stipić i njegov stručni stožer okupili su ujutro svoje igrače za koje su pripremili uvodni, 70-minutni trening. Dobro raspoloženje vladalo je među igračima koji su se zaželjeli zelenih terena, lopte i jedni drugih. Slavenaš su odradili i popodnevni trening, a dvostruki program na rasporedu je bio i danas, u petak.

U subotu od 14 sati u prijateljskoj utakmici koprivnička će momčad snage odmjeriti sa Sesvetama, trenutno petoplasiranom momčadi Druge HNL u kojoj su na posudbi Slavenovi mladi stoperi Filip Hlevnjak i Romano Lisjak.

Utakmica će se igrati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bez prisustva gledatelja.

Poslužit će treneru Stipiću i njegovim igračima kako bi održali formu za završni dio jesenskog dijela prvenstva. Podsjetimo, koprivnička će momčad u subotu, 21. studenog, s početkom u 17.05 sati snage odmjeriti s Hajdukom u sklopu 12. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Dodajmo i da je prvenstvena utakmica između juniora Slavena Belupa i Hrvatskog dragovoljca koja se u subotu trebala igrati u Koprivnici je odgođena. Razlog je pojava COVID-19 virusa u redovima zagrebačke momčadi. Novi termin utakmice je subota 5. prosinca.

Istaknimo i da će juniori trenera Želimira Mešnjaka iduću utakmicu igrati u utorak kada će od 11 sati snage odmjeriti s vršnjacima Bjelovara u Kup utakmici.

- Advertisement -

Najnovije objave