Četvrtak, 6. listopada 2022.

Ženski košarkaški klub Podravac Virje primio Zlatnu plaketu

U svom se obraćanju predsjednik kluba Robert Čimin u ime svih ovogodišnjih nagrađenih obratio prisutnima i zahvalio Općini Virje na podršci koju pruža sportu

Preporučujemo

Još jedno javno priznanje za uspješan 20-godišnji rad Ženskog košarkaškog kluba Podravac dodijeljeno je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Virje održane na sam dan Svetog Martina, zaštitnika virovske župe, 11. studenoga 2020. godine.

Predsjednik kluba Robert Čimin preuzeo je Zlatnu plaketu na području sporta za sve uspjehe i razvoj sporta na području Virja općenito.

U posljednjih 20 godina redovito se postižu visoki rezultati u mlađe dobnim kategorijama, zadnjih godina gotovo sve ekipe osvajaju prvenstvo u Regiji Sjever čime se plasiraju na poluzavršnice i završnice Prvenstva Hrvatske, a na kojima su tri puta osvojile naslov.

Seniorska ekipa je nekoliko godina igrala najvišu hrvatsku ligu, a trenutno se natječe u drugom kvalitativnom rangu (Prva hrvatska liga kao nekadašnja A-2 liga).

S tim rezultatima klub je u ženskoj košarci postao nezaobilazna institucija na nacionalnoj razini.

U svom se obraćanju predsjednik u ime svih ovogodišnjih nagrađenih obratio prisutnima i zahvalio Općini Virje na podršci koju pruža sportu te svima zaželio što brža i bolja sportska vremena.

- Advertisement -

Najnovije objave