Srijeda, 26. siječnja 2022.

Slavenov kapetan Goran Paracki izabran u najbolju momčad sezone

Naravno, ovo ne bi bilo moguće bez mojih suigrača i trenerskog tima. Ovo je mala pobjeda za sve nas u ovoj teškoj sezoni - rekao je Paracki

Preporučujemo

Goran Paracki izabran je u najbolju momčad Prve HNL ove sezone prema izboru Sportskih novosti. Paracki je svoje mjesto našao u zadnjoj liniji na mjestu centralnog braniča zajedno s Dinamovim Gvardiolom i Osijekovim Škorićem. Kapetan Slaven Belupa ove je sezone nastupio 31 put, a šest puta je biran u momčad kola.

– Nakon ovakve turbulentne sezone koja je za mene osobno psihički i fizički jedna od najtežih u mojoj karijeri i u kojoj su nas pratili mnogi problemi, drago mi je da se prepoznao sav moj trud. Uvijek pokušavam davati sve od sebe i biti primjer mlađim igračima. Naravno, ovo ne bi bilo moguće bez mojih suigrača i trenerskog tima. Ovo je mala pobjeda za sve nas u ovoj teškoj sezoni – rekao je Paracki za klupske stranice.

Uz Parackog, Gvardiola i Škorića u momčadi kola nalaze se i Nevistić (Rijeka) na golu, Andrijašević (Rijeka), Livaja (Hajduk), Kleinheisler (Osijek) i Lovrić (Gorica) u veznoj liniji te Oršić (Dinamo), Mierez (Osijek) i Petković (Dinamo) u napadu.

- Advertisement -

Najnovije objave