Subota, 1. travnja 2023.

Sljedeće subote u Koprivnici će se održati turnir u biljaru

Domaćin turnira, a ujedno i organizator, za tri najbolje plasirana igrača pripremio je odličan nagradni fond

Preporučujemo

U novootvorenom koprivničkom ugostiteljskom objektu Caffe bar Kvart (nekadašnji Caffe bar JC) u subotu, 18. ožujka s početkom u 12 sati održat će se turnir u biljaru.

Po uzoru na nekadašnja izdanja turnira, ovaj zasebni biljarski turnir u pojedinačnoj konkurenciji igrači će se prema međunarodnim biljarskim pravilima.

Prijavljeni igrači ždrijebom će biti raspoređeni u skupine gdje će igrati po pravilu ‘na dvije dobivene partije’, s time da pobjeda donosi 2 boda. Eliminacijska faza turnira igrati će se po pravilu ‘na tri dobivene partije’, jednako kao i samo finale te dvoboj za treće mjesto.

Kotizacija po svakom igraču iznosi 10 eura uz mogući jedan re-buy (ponovno uključivanje u turniru slučaju ispadanja u grupnoj fazi). Domaćin turnira, a ujedno i organizator, za tri najbolje plasirana igrača pripremio je odličan nagradni fond.

O svim pravilima i eventualnim nedoumicama, igrači će biti obaviješteni uoči samog ždrijeba, a svim igračima dozvoljeno je igrati s vlastitom opremom.

Zainteresirani se mogu prijaviti na brojeve 091 121 0770 i 099 823 1506 ili u Caffe baru Kvart. Prijave će se smatrati valjanima do četvrtka, 16. ožujka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti