Srijeda, 1. prosinca 2021.

U subotu u Koprivnici kreće JC Pool League

Novooformljeno natjecanje sastoji se od pet zasebnih turnira koji će biti održani od naredne subote pa prvog mjeseca naredne godine

Preporučujemo

U subotu, 27. studenoga u koprivničkom kafiću Caffe Bar JC održat će se prvo kolo turnira u biljaru u pojedinačnoj konkurenciji naziva JC Pool League.

Novooformljeno natjecanje sastoji se od pet zasebnih turnira koji će biti održani od naredne subote pa prvog mjeseca naredne godine.

Po uzoru na prethodno održana izdanja turnira, natjecatelji će nasumičnim ždrijebom biti raspoređeni u skupine u kojima će odmjeriti snage sa svakim protivnikom po pravilu ‘utrka do dvije partije’, a pobjeda donosi dva boda. Iz svake skupine (ovisno o broju prijavljenih natjecatelja) u eliminacijsku fazu turnira prolazi prva tri plasirana igrača koji ponovno ulaze u ždrijeb. Mečevi eliminacijske faze turnira igraju se po pravilu ‘utrka do tri partije’.

Cjelokupni turnir igra se prema unaprijed dogovorenim pravilima koja će svakome igraču biti iznesena prije samog početka ždrijeba grupne faze koji je zakazan u 13:00 sati, dok sami turnir počinje u 13.30 sati.

Svaki igrač koji dođe do pobjede na svoj score upisati će dva boda, osvajanje turnira donosi 10 bodova, drugo mjesto donosi 5 bodova, dok treće mjesto donosi 3 boda. Nakon pet odigranih turnira bodovi će se sumirati i onaj igrač koji osvoji najviše bodova postati će pobjednik biljarskog turnira u pojedinačnoj konkurenciji JC POOL LEAGUE.

Kotizacija za sve sudionike iznosi 50 kuna (po turniru), a svakome igraču biti će dozvoljen po jedan repasaž u iznosu od 50 kuna do završetka grupne faze, što znači da će svi oni igrači koji se odluče za repasažni povratak u turnir ulaze u ždrijeb eliminacijske faze turnira i nakon eventualnog ponovnog ispadanja više nemaju pravo na nastavak turnira.

Za sve sudionike turnira bit će organizirana prigodna zakuska te bogati izbor osvježavajućih napitaka, a u konačnom raspletu prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog igrača očekuju bogate nagrade sponzora i domaćina turnira, jednako kao i medalje.

Organizator ovim putem poziva sve zainteresirane igrače da se prijave isključivo na broj organizatora 091 121 0770 (Dino Šipuš), a za sve gledatelje je ulaz besplatan. Također, svi gledatelji i natjecatelji moći će sudjelovati u izvlačenju završne tombole na kojoj će organizator podijeliti vrijedne sponzorske pakete.

Svi daljnji datumi održavanja turnira jednako kao i tablice sa scorevima igrača moći će se vidjeti na Facebook stranici Caffe Bar JC.

Najnovije objave