Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Spektakl u Cvetkovcu: sruši li Tehničar momčad iz Petrinje smiješi se utakmica s velikanom HR nogometa

Pred nama je pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa između Tehničara iz Cvetkovca i Mladosti iz Petrinje koje se igra ove srijede, 31. kolovoza, na igralištu Stari breg. Utakmica u Cvetkovcu počinje u 16.30 sati, a vodstvo kluba potrudilo se da to bude pravi nogometni praznik

Preporučujemo

Pred nama je pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa između Tehničara iz Cvetkovca i Mladosti iz Petrinje koje se igra ove srijede, 31. kolovoza, na igralištu Stari breg.

Utakmica u Cvetkovcu počinje u 16.30 sati, a vodstvo kluba potrudilo se da to bude pravi nogometni praznik.

Svoje viđenje i razmišljanje uoči ove povijesne utakmice za Tehničar dao je Kruno Lovrek, pomoćni trener seniorske momčadi Tehničara i voditelj Škole nogometa Tehničara.

– Pred nama je jedna od najvažnijih utakmica u novijoj klupskoj povijesti, imamo priliku iskoristiti sjajne prošlosezonske rezultate i svi u klubu znamo što nam nosi utakmica protiv Mladosti iz Petrinje. Kao pomoćni trener mogu reći da smo utakmici pristupili maksimalno ozbiljno i studiozno, protivnika smo analizirali i vjerujem da uz sve naše taktičke zamisli i trenutni kadar igrača imamo s punim pravom nadati se prolasku u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa gdje ćemo sigurno ugostiti jednog od hrvatskih nogometnih velikana. Odradili smo odlične pripreme, u novu prvenstvenu sezonu ušli smo s visokom domaćom pobjedom protiv Čazme (4:0) i imamo sve preduvjete za dobar rezultat u srijedu. Ovim putem zamolio bih sve naše nogometne prijatelje, navijače i simpatizere kluba da dođu u srijedu na Stari breg i podrže Tehničar u utakmici protiv Petrinje, jer ovo nije samo utakmica od velikog značaja za naš klub, već za čitavi nogometni milje našeg kraja. Vjerujem da ćemo u ovoj povijesnoj utakmici pokazati svoje pravo lice i s razveseliti sve prisutne – rekao je Kruno Lovrek.

Podsjetimo, momčad iz Petrinje igra u Trećoj nogometnoj ligi Centar, a u sezonu su krenuli 2:1 domaćom pobjedom nad Savom Strmec.

Tehničar iz Cvetkovca nastupa u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u kojoj je prošle sezone bio prvak. Baš kao i u Županijskom kupu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti