Petak, 3. veljače 2023.

Športska udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije oduševila na natjecanju u Osijeku

Održavanjem trećeg kola Prve hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne završen je jesenski dio sezone u kojem je ekipa ŠUS Podravina zauzela odlično drugo mjesto, iza prvoplasirane ekipe SKS Zagreb

Preporučujemo

Nakon odličnog nastupa članova Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina na jakom međunarodnom turniru u Kranju, koji je održan 19. studenog, njihovi sportski uspjesi nastavljaju se i dalje.

Članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina sudjelovali su prošlog vikenda na 3. kolu Prve hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne koje je održano u Osijeku.

Tamo su svojim sjajnim rezultatima osvojili prvo mjesto s ukupno 1890 srušenih čunjeva.

Ekipa u sastavu Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli bila je odlična. Šola i Ferenčić su u svojim kategorijama ostvarili najbolje rezultate, dok je Črneli u kategoriji B3 bio drugi.

U pojedinačnoj kategoriji još su sudjelovali i Ivica Molnar u kategoriji B2 (treće mjesto) i Darko Brgles u kategoriji B3 (četvrto mjesto).

Održavanjem ovog kola završen je jesenski dio sezone u kojem je ekipa ŠUS Podravina zauzela odlično drugo mjesto, iza prvoplasirane ekipe SKS Zagreb.

Nastavak sezone bit će u prvim mjesecima 2023. godine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti