Utorak, 30. svibnja 2023.

Sportski objekt u Koprivničkom Ivancu zasjao u novom ruhu, općinski derbi na samom otvorenju

Obnovljene su svlačionice i klupske prostorije, fasada, postavljeno je novo krovište i stolarija...

Nogometni klub Sloga iz Koprivničkog Ivanca, nakon godinu dana, konačno se vraća u svoj dom u Dolu, koji je nakon temeljite rekonstrukcije zasjao u novom ruhu.

Obnovljene su svlačionice i klupske prostorije, fasada, postavljeno je novo krovište i stolarija…

Ivančani sada imaju odlične uvjete za službene utakmice jer otprije već imaju vrhunski teren s kvalitetnom ogradom.

– Iskrena zahvala svim članovima uprave, navijačima i simpatizerima što su se uključili u sam dovršetak radova, ali i na razumijevanju i strpljenju koje su pokazali proteklih godinu dana – istaknuo je načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj po završetku radova na sportskom objektu, dodavši kako će uskoro biti gotovi i radovi na novom malonogometnom igralištu s umjetnom travom oko kojeg se još mora postaviti ograda i reflektori.

Na premijeri novog objekta Sloga će igrati protiv općinskog rivala Bratstva iz Kunovca, iako će službeno biti gost. Naime, u Kunovcu još uvijek traju radovi na rekonstrukciji sportskog objekta pa će Bratstvo u ovoj utakmici biti domaćin.

Ivančani su u drugi dio sezone ušli s remijem protiv Miklinovca u Drnju, porazom od Graničara u Đurđevcu i pobjedom protiv Močila u Đelekovcu, dok su Kunovčani upisali sve tri pobjede. U Kalinovcu, protiv Starigrada na umjetnom travnjaku koprivničkog stadiona i u Novigradu Podravskom. Bratstvo je trenutačno vodeće na ljestvici Prve ŽNL koprivničko-križevačke s 39 osvojenih bodova, dok je Sloga na 12. mjestu s 18 bodova. Prema ljestvici, Kunovčani su favoriti, no ovo je općinski derbi i u njima se nikad ne zna na čiju stranu će otići bodovi.

Utakmica se igra ove nedjelje od 16 sati, a za sve gledatelje, uz donaciju, organizatori će pripremiti jelo.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti