Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Spušten je zastor na kazališno Ljeto na Šoderici, predstave je pogledalo više od 2000 posjetitelja

Ljeto na Šoderici odvija se u organizaciji Kerekesh Teatra, Udruge mladih iz Koprivnice, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Koprivničko-križevačke županije, a u suradnji s Općinom Legrad i partnerima iz Aquaterra lake resorta

Preporučujemo

Spušten je zastor na kazališno 8. Ljeto na Šoderici. Manifestacije je to koja iz godine u godinu privlači velik broj posjetitelja na podravsko more.

I ovog ljeta interes publike je bio sjajan, ali to i ne čudi s obzirom na vrhunske predstave koje su im organizatori pripremili.

A Ljeto na Šoderici odvija se u organizaciji Kerekesh Teatra, Udruge mladih iz Koprivnice, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Koprivničko-križevačke županije, a u suradnji s Općinom Legrad i partnerima iz Aquaterra lake resorta.

Jan Kerekeš i Tomislav Jurenec
Jan Kerekeš i Tomislav Jurenec // Foto: Zvonimir Markač

– Kazališni festival uspješno je priveden kraju, a posjetilo ga je nešto više od 2000 gledatelja koji su uživali u pet profesionalnih predstava i predstavi KUD-a Gruntovec. Zanimljivi programi na Šoderici se nastavljaju, a mi se vidimo na 9. kazališnom festivalu iduće godine – istaknuo je Tomislav Jurenec iz Udruge mladih Koprivnica.

Plakat 8. Ljeta na Šoderici

- Advertisement -

Najnovije objave