Srijeda, 4. listopada 2023.

Stigla zaštitna oprema za domove i centre socijalne skrbi u Podravini i Prigorju

Riječ je o zaštitnim maskama, naočalama, vizirima, rukavicama, medicinskom alkoholu, dezinficijensu te beskontaktnim toplomjerima za trijažu i dijagnostiku pacijenata, koji su pristigli u sklopu nedavne pošiljke iz Kine

- Advertisement -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije zaprimio je zaštitnu medicinsku opremu koja će biti raspoređena u 37 domova socijalne skrbi te tri centra za socijalnu skrb  s područja županije.

Riječ je o zaštitnim maskama, naočalama, vizirima, rukavicama, medicinskom alkoholu, dezinficijensu te beskontaktnim toplomjerima za trijažu i dijagnostiku pacijenata, koji su pristigli u sklopu nedavne pošiljke iz Kine.

– Ovom zaštitnom opremom dodatno je pojačana kontinuirana opskrba zdravstvenog i socijalnog sustava županije te svih drugih službi tijekom epidemije. Zdravstveni sustav Koprivničko-križevačke županije u ovim izvanrednim okolnostima je spreman odgovoriti  na sve izazove koje postavlja ova zahtjevna epidemiološka situacija – istaknuli su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti