Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Strašna prometna nesreća: smrtno stradale dvije osobe, jedna teško ozlijeđena

Vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo udesno u smjeru istoka uslijed čega je vozilom skrenuo s kolnika i okrznuo metalnu zaštitnu ogradu na mekom terenu

Preporučujemo

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o još jednoj strašnoj prometnoj nesreći.

Naime, u nedjelju oko 12.50 sati, 53-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se brzom cestom D-10 u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom do 0 km + 300 m nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo udesno u smjeru istoka uslijed čega je vozilom skrenuo s kolnika i okrznuo metalnu zaštitnu ogradu na mekom terenu.

Vozilo se tada nastavilo nekontrolirano kretati da bi naletjelo na rubni kamen i metalnu zaštitnu ogradu. Nakon naleta osobni automobil se nastavio rotirati te se zaustavio u desnoj prometnoj traci.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 53-godišnji vozač i 63-godišnji suvozač dok je 61-godišnji putnik teško ozlijeđen i liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

“Tijela smrtno stradalih osoba prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a od 12.50 do 16.35 sati promet brzom cestom D-10 bio je u potpunosti obustavljen između čvora Luka i čvora Gradec”, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti