Utorak, 21. svibnja 2024.

Studenti fizioterapije sa Sveučilišta Sjever posjetili Slaven Belupo

Tehnički direktor Robert Kerovec upoznao je studente s poviješću kluba, dok im je kondicijski trener Marko Matijević objasnio kako izgleda dan u klubu nakon odigrane prvenstvene utakmice

- Oglas -

Nogometni klub Slaven Belupo danas je na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ ugostio studente varaždinskog odjela za fizioterapiju Sveučilišta Sjever.

Studente je pratila njihova profesorica, nositeljica kolegija Jasminka Potočnjak, magistrica fizioterapije.

Tehnički direktor Robert Kerovec upoznao je studente s poviješću kluba, dok im je kondicijski trener Marko Matijević objasnio kako izgleda dan u klubu nakon odigrane prvenstvene utakmice.

- Oglas -

– Jako je bitno da studenti shvate da se i nakon studija moraju nastaviti usavršavati i tako stjecati širinu znanja iz različitih disciplina i struka. Potrebno je to kako bi tu širinu iskoristili za donošenje kvalitetnijih odluka. Također, ne smiju zaboraviti ni važnost timskog rada te komunikacijskih vještina koje predstavljaju osnovu kvalitetnog rada i uspjeha u sportskim kolektivima – rekao je Matijević za službenu stranicu kluba.

Studenti su, osim razgledavanja stadiona, terena i upoznavanja s poviješću koprivničkog prvoligaša, imali priliku vidjeti kako rade Slavenovi fizioterapeuti te im postaviti pitanja, baš kao i igračima i trenerima.

– Ovakav posjet studenata u okruženje u kojem se može vidjeti stvarni i realni rad fizioterapeuta od iznimne je važnosti za kvalitetno obrazovanje i čini nedjeljivu cjelinu. Posebno je zanimljivo slušati trenerove savjete kao skup različitih iskustava, a posebno ugodno kada je doček studenata i svaki trenutak ispunjen dobrodošlicom i iznimno pozitivnom atmosferom koja vlada u klubu – rekla je profesorica Potočnjak.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti