Subota, 20. travnja 2024.

Utvrda Stari grad u ružičastoj boji kao znak podrške Đurđevčana oboljelima od rijetkih bolesti

Hrvatski savez za rijetke bolesti ove godine obilježava 20 godina postojanja. Savez je krovna organizacija za rijetke bolesti u Hrvatskoj, koja danas okuplja 32 udruge članice i preko 1100 individualnih članova, oboljelih od rijetkih bolesti i članova njihovih obitelji

- Oglas -

Hrvatski savez za rijetke bolesti ove godine obilježava 20 godina postojanja. Savez je krovna organizacija za rijetke bolesti u Hrvatskoj, koja danas okuplja 32 udruge članice i preko 1100 individualnih članova, oboljelih od rijetkih bolesti i članova njihovih obitelji.

Jedna od ključnih aktivnosti saveza je podizanje svijesti javnosti o rijetkim bolestima i problemima s kojima se oboljeli i članovi njihovih obitelji susreću u svakodnevnom životu. Najvažnije događanje s tim ciljem je međunarodni Dan rijetkih bolesti koji se u cijelom svijetu obilježava krajem veljače.

Kako bi se podigla svijest javnosti o problematici rijetkih bolesti, podršku Hrvatskom savezu za rijetke bolesti Grad Đurđevac je pružio osvjetljenjem utvrde Stari grad ružičastom bojom, priopćili su iz gradske uprave.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti