Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Sudionici tradicionalnog hodanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata od Vukovara do Dubrovnika posjetili i Općinu Križ

Cilj projekta je promicanje, očuvanje vrijednosti i stvaranje pozitivne percepcije javnosti o Domovinskom ratu, zaštiti dostojanstva i vrednovanju doprinosa hrvatskih branitelja

- Oglas -

Sudionici 3. tradicionalnog hodanja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata “Jedno srce – jedna duša od Vukovara do Dubrovnika 2024.” u četvrtak su posjetili i Općinu Križ na svom putu dugom 33 dana od Vukovara do Dubrovnika.

Ugostio ih je predsjednik Općinskog vijeća Općine Križ Zlatko Hrastić i predstavnici Udruge branitelja Općine Križ u Galeriji Križ gdje su zajedno sudionici ovog projekta posjetili Spomen sobu poginulih branitelja.

UHDDR Krapinsko-zagorje županije s partnerima treću godinu zaredom provodi projekt kojem je pokrovitelj Vlada Republike Hrvatske, a logističku podršku daje Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

- Oglas -

Cilj projekta je promicanje, očuvanje vrijednosti i stvaranje pozitivne percepcije javnosti o Domovinskom ratu, zaštiti dostojanstva i vrednovanju doprinosa hrvatskih branitelja, pojasnili su iz Općine Križ.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti