Petak, 29. rujna 2023.

Sve do 18. svibnja održava se nova manifestacija Proljeće u Koprivnici

Riječ je o manifestaciji koja će održavati u cilju dodatnih edukacija mladih o važnosti očuvanja okoliša, kretanja i zdravog načina života

- Advertisement -

Grad Koprivnica pokreće novu manifestaciju. Održavat će se od 21. ožujka do 18. svibnja, a Proljeće u Koprivnici njezin je naziv.

“Grad Koprivnica oduvijek je značajna sredstva ulagao u održivost, energetsku učinkovitost i zelenu infrastrukturu. Sukladno tome pokrenuta je i nova manifestacija Proljeće u Koprivnici. Riječ je o manifestaciji koja će održavati u cilju dodatnih edukacija mladih o važnosti očuvanja okoliša, kretanja i zdravog načina života”, pojasnili su iz gradske uprave.

Manifestaciju Grad Koprivnica provodi u partnerstvu s Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac.

- Advertisement -

Prve aktivnosti počinju u utorak, 21. ožujka, na zelenoj površini na koprivničkom Trgu Zlate Bartl gdje će djelatnici Komunalca zajedno s vrtićarcima i osnovnoškolcima saditi urbanu šumu.

Prije početka sadnje održat će se i konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen detaljan program manifestacije, ali i projekt nabave usluga i opreme za razvoj ‘zelene infrastrukture’ u urbanim dijelovima grada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti