Subota, 22. lipnja 2024.

Sve križevačke osnovne škole nastavu će i dalje održavati online

Online nastava u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, Osnovnoj školi Vladimira Nazora, Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te Glazbenoj školi Alberta Štrige odvijat će se tako još tjedan dana, a zaključno do petka, 4. veljače u svrhu prevencije širenja koronavirusa

- Oglas -

Zbog velikog broja zaraženih učenika, nastavnika i nenastavnog osoblja u svim osnovnim školama čiji je osnivač Grad Križevci, a na inicijativu ravnatelja škola, Stožer civilne zaštite Grada Križevaca je donio odluku o produženju odluke o uvođenju online modela nastave.

Online nastava u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, Osnovnoj školi Vladimira Nazora, Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te Glazbenoj školi Alberta Štrige odvijat će se tako još tjedan dana, a zaključno do petka, 4. veljače u svrhu prevencije širenja koronavirusa.

“Još jednom podsjećamo građane na važnost pridržavanja epidemioloških mjera i zdravstvenih preporuka kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusom”, priopćili su iz križevačkog Stožera civilne zaštite.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti