Utorak, 30. svibnja 2023.

KTC uveo dostavu za svoje kupce

Područje dostave je područje grada, odnosno na maksimalnoj udaljenosti od pet kilometara od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba.

S obzirom na novonastalu situaciju s koronavirusom, KTC je odlučio svojim kupcima omogućiti sigurnu i jednostavnu kupovinu. Od sada postoji mogućnost naručivanja, a sljedeći radni dan nakon zaprimljene narudžbe zatraženo stiže na vašu adresu.

Narudžbe možete predati putem e-maila ili telefona.

U katalogu odaberite proizvode, a prilikom narudžbe koristite redne brojeve ili šifre proizvoda iz kataloga. Kod naručivanja potrebno je ostaviti ime i prezime, adresu te kontakt telefon i broj kartice Kluba vjernosti ako ste član, kako bi vam dodijelili bodove.

Naknadno dodavanje bodova nije moguće, kao ni korištenje sakupljenih bodova.

Plaćanje možete izvršiti kod preuzimanja narudžbe gotovinom.

Minimalni iznos narudžbe je 200 kuna, a narudžbe se primaju od ponedjeljka do subote od 8 do 17 sati.

Područje dostave je područje grada, odnosno na maksimalnoj udaljenosti od pet kilometara od KTC supermarketa u kojem je preuzeta narudžba.

Dostava je besplatna.

Dostava je dostupna u supermarketima: Bjelovar, Čakovec, Ivanec, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Križevci, Kutina, Pakrac, Pitomača, Požega, Sisak, Slatina, Varaždin, Virovitica, Vrbovec i Zabok.

“Naš web katalog dnevno ažuriramo, no uslijed promjena cijena na tržištu može se dogoditi da neke cijene neće biti odmah korigirane. Sve fotografije proizvoda su simbolične te ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Greške u ažuriranju kataloga su moguće i ne obvezuju KTC na prodaju robe po objavljenim cijenama”, poručili su iz ovog trgovačkog lanca sa sjedištem u Križevcima.

Dodatne informacije možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti