Srijeda, 28. veljače 2024.

Svečano otvorenje dječjeg vrtića i školsko-sportske dvorane u Kalinovcu

Svečano otvorenje nove zgrade dječjeg vrtića Bubamara održat će se u 11 sati, dok će se u 12.30 sati održati svečano otvorenje školsko-sportske dvorane

- Oglas -

Velik dan bit će u utorak, 20. rujna, za Kalinovac.

Naime, Općina Kalinovac prošle je godine završila izgradnju nove zgrade dječjeg vrtića Bubamara koji je na novoj adresi u Kolodvorskoj ulici u studenom 2021. počeo s radom za sve tri skupine djece.

Također, Koprivničko-križevačka županija i Općina Kalinovac zajednički su proveli projekt izgradnje školsko-sportske dvorane Osnovne škole Ivana Lackovića Croate za koju je u lipnju izdana uporabna dozvola.

- Oglas -

Svečano otvorenje nove zgrade dječjeg vrtića Bubamara održat će se u 11 sati, dok će se u 12.30 sati održati svečano otvorenje školsko-sportske dvorane.

Pozivaju se mještani s područja općine Kalinovac da se odazovu ovom velikom i svečanom događaju.

Podsjetimo, izgradnja školsko-sportskih dvorana jedan je od najvećih školskih, obrazovno-sportskih projekata u Koprivničko-križevačkoj županiji. Čak pet općina (Sveti Petar Orehovec, Sveti Ivan Žabno, Kalinovac, Kloštar Podravski i Rasinja) ove godine dobiva nove, moderne, potpuno opremljene sportske dvorane.

Koprivničko-križevačka županija i općine su tako zajedničkim snagama osigurale bolje uvjete školovanja za učenike i nastavnike, ali i veću kvalitetu života svih mještana koji će koristiti dvorane za aktivnosti u društvenom životu, gdje je potrebno posebno izdvojiti revitalizaciju sporta.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti