Subota, 25. ožujka 2023.

Svim ženama u čast Općina Križ organizira koncert Trija soprana One

Trio soprana One čine Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel, akademske glazbenice i članice Zbora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

Preporučujemo

Mjesec ožujak je mjesec žena u Općini Križ.

”Osim što 8. ožujka obilježavamo Međunarodni Dan žena, u cilju poticanja ženske emancipacije, ravnopravnosti i poštovanja u društvu, započinjemo i obilježavanje velikog 160. rođendana najpoznatije žene Općine Križ Milke Trnine”, poručuju iz Općine Križ.

Trnini u čast, ali i svim ženama, 17. ožujka 2023. godine u Domu kulture ‘Josip Badalić’ u Križu u 18 sati održat će se koncert Trija soprana One.

Koncert je besplatan, a organizira ga Knjižnica i čitaonica Križ uz potporu Općine Križ i Zagrebačke županije.

Trio soprana One čine Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel, akademske glazbenice i članice Zbora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Osim Dana žena i koncerta, u ožujku će se obilježiti i Dan narcisa. U subotu, 25. ožujka u Križu i Novoselcu održat će se akcija obilježavanja Dana narcisa posvećena borbi protiv raka dojke koju u Zagrebačkoj županiji tradicionalno organizira Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije, a Općina Križ podupire kupnjom narcisa te dobrotvornom prodajom istih nakon čega se prikupljeni novac donira spomenutoj udruzi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti