Subota, 4. prosinca 2021.

TAKO TO RADE U OPĆINI NOVIGRAD PODRAVSKI Novi bicikli za vrijedne radnike

Na supružnike Balog, zaposlene na javnim radovima u Općini Novigrad Podravski, pri dolasku na posao biciklima iz Borovljana u Novigrad Podravski, naletio je, početkom rujna, kamion. Oni su zadobili ozbiljne ozljede, a bicikli, pregaženi kamionskim kotačima, su uništeni...

Preporučujemo

Općina Novigrad Podravski po mnogočemu je posebna, a njihov načelnik Zdravko Brljek Brčo (SDP) zaista se trudi da sve što rade bude transparentno. Osim na općinskim internetskim stranicama, on i na svom Facebook profilu redovito mještane obavještava o svim njihovim aktivnostima.

U najnovijoj objavi razgalio je srca mnogih.

“Na supružnike Balog, zaposlene na javnim radovima u Općini Novigrad Podravski, pri dolasku na posao biciklima iz Borovljana u Novigrad Podravski, naletio je, početkom rujna, kamion.

Oni su zadobili ozbiljne ozljede, a bicikli, pregaženi kamionskim kotačima, su uništeni.

Naši radne kolege Balog su se nakon bolovanja od oko mjesec dana oporavili, vratili na posao i nastavili vrijedno raditi na poslovima održavanja javnih površina.

Budući da im uskoro istječe šestomjesečni period zaposlenja, Općina im je poklonila nove bicikle. Ljiljani crveni, a Zoranu crni.

Na ovaj način smo im htjeli zahvaliti za njihovo odgovorno ponašanje i trud pri obavljanju općinskih poslova.

Nadamo se da ćemo posredovanjem HZZ-a ponovno doći u priliku zaposliti ih iduće proljeće na tzv. javnim radovima.

Iznos troška za kupnju dva bicikla možete vidjeti na www.novigrad-podravski.hr, “Transparentnost isplate iz proračuna” pod datumom 12. studeni 2021. Čuvajte se i zdravi bili”, napisao je Brljek u svojoj objavi.

Mi smo provjerili, bicikli su ukupno plaćeni 3166,24 kuna.

Najnovije objave